اینسایت اینستاگرام و آشنایی با بخش‌های مختلف آن

فکر کنید چقدر می‌تونید با بررسی چندتا عدد به راحتی برای فروش بیشتر برنامه‌ریزی کنید. استراتژی محتوا رو باب میل مخاطبانتون طراحی کنید و از رقبای خود موفق‌تر باشید. فقط کافیست به اینسایت اینستاگرام مسلط شوید.

 

بخش‌های مختلف اینسایت

اینسایت اینستاگرام حتما به گوشتون خورده. اگر در فضای کسب و کار آنلاین فعال هستید و از اینستاگرام استفاده می‌کنید اهمیت می‌دانید که  استفاده از اینسایت چقدر مهم است. به محض اینکه اکانت خود را بیزینسی کنید اینسایت‌ها قابل مشاهده خواهند بود. آشنایی با تمام ظرفیت‌های آن نیاز به آموزش دارد که ما در این مقاله قصد داریم آن را برای شما بیان کنیم.

اینسایت اینستاگرام و آشنایی با بخش‌های مختلف آن

در مقاله (اینسایت اینستاگرام و تاثیر آن بر افزایش نرخ تبدیل) با فضای اینسایت اینستاگرام به طور کلی آشنا شدیم. برخی و بخش‌های مختلف آن را نیز مشاهده کردیم. در این قسمت قصد داریم شما را با جزئیات هر بخش آشنا کنیم و اصطلاحاتی که برای ارزیابی اینسایت به آن نیاز دارید را توضیح دهیم.

اینستاگرام از سه بخش اصلی تشکیل شده است که شامل( پست، استوری و آی‌جی‌تی‌وی) است. اینسایت اینستاگرام این قابلیت را دارد تا اطلاعات هر یک از این موارد را در اختیار کاربران قرار دهد. به طور مثال هر پست به صورت مجزا اینسایت خود را دارد که شامل تمام تعداد اینتراکشن، تعداد ایمپرشن و دیگر موارد است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

استفاده از اینسایت اینستاگرام یک شانس بزرگ برای صاحبان کسب و کار در فضای اینستاگرام است. با تحلیل هر کدام می‌تواند در یابد محتوای کدام یک مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است و با توجه به آن محتوای خود را بهینه کنند. این امر کمک شایانی به افزایش نرخ تبدیل می‌کند.

البته قبل از هر چیز باید با دایره المعارف اینسایت آشنا شوید تا بتوانید آن را به خوبی درک کنید و از آن استفاده کنید.

کلید واژه‌های مهم اینسایت اینستاگرام

برای استفاده بهینه از اینسایت اینستاگرام ابتدا باید به کلیدواژه‎های آن مسلط باشید تا بتوانید مفاهیم را به درستی درک کنید به کمک آن اطلاعات را مورد بررسی قرار دهید.

  •   برداشت یا ایمپرش(Impressions): این المان نشان دهنده میزان دیده شدن  محتوای شماست. به این معنی است که محتوای شما شامل پست و استوری به چه تعداد دفعاتی به کاربران نشان داده شده و توسط آن‌ها دیده شده است. در واقعه هر زمان که کاربر پست شما را در خانه (Home)  هنگام اسکرول کردن ببیند و بعد از آن وارد صفحه شما بشود یک عدد به ایمپرشن شما اضافه می‌شود.

نکته : این نکته را بخاطر داشته باشید که هر گاه عدد ایمپریشن شما نسبت به عدد ریچ بیشتر باشد محتوای شما مفیدتر بوده و عملکرد بهتری داشته اید. عدد ایمپریشن بالا نشان دهنده این است که مخاطبان شما چندین‌بار از  پست شما دیدن کرده اند.

  • ریچ (Reach) :  ریچ مانند ایمپرشن است یعنی تعداد دفعات دیده شدن را نشان می‌دهد با این تفاوت ریچ بع ازای هر کاربر مجزا یک عدد بهش اضافه می‌شود. در واقع ریچ تعداد کاربرهای  مجزایی را نشان می‌دهد که در یک روز معین پست یا استوری شما را دیده‌اند.
  • تعامل : (Interactions)به تمام اکشن‌هایی که بر روی پست و یا استوری صورت می‌گیرد را نشان می‌دهد.
  •  اینگیجمنت (Engagement): به تعداد لایک، کامنت، ذخیره‌سازی که پست می‌گیرد را اینگیجمنت می‌گویند.
بیشتر بخوانید:  اهمیت اینگیجمنت اینستاگرام و نحوه محاسبه آن
انواع اینسایت اینستاگرام (پست، استوری،آی‌جی‌تی‌وی)

پست، استوری، آی‌جی‌تی‌وی اینسایت خود را دارد که شامل اطلاعاتی است که می‌توان محتوا هر کدام را بصورت مستقل بررسی کرد. از این اطلاعات در اینسایت پست‌ها می‌توان تشخیص داد که مخاطبان و فالوورهای صفحه با چه موضوع و محتواهایی ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند، کدام نوع محتوا را بیشتر بازنشر می‌دهند، اینگیجمنت کدام محتواها بیشتر است، از کدام هشتگ‌ها ورودی بهتری دریافت شده و استراتژی هشتگ مناسب چیست و بسیاری از اطلاعات دیگر که در بهبود استراتژی‌های اینستاگرام مارکتینگ به کاربران کمک خواهد کرد.

اینسایت پست(Post Insights)

هر پست به صورت جداگانه اینسایت خود را دارد. اگر بر روی گزینه View Insights کلیک کنید تعداد لایک، کامنت، ذخیره مربوط به پست را می‌توانید مشاهده کنید. همچنین می‌توانید تعداد بازدید از پروفال و ریچ پست خود را ببینید. در ادامه این تب می‎‌توانید تمام اینسایت پست را ببینید. مواردی مانند اینترکشن‌ها، بازدید از پروفایل، ریچ، Discovery، دنبال کنندگان(follows) تعداد فالورهایی که با دیدن این پست وارد پیج شما شدند )، همچنین ایمپریشن( اهمیت ایمپریشن در این است نشان‌دهنده آن است که  پست شما در کجا بیشتر دیده شده است.

اینسایت استوری (Story Insights)

اینسایت استوری نیز همانند پست است اما یک تفاوت کوچک دارد که در واقعه به جای Impressions، Navigation  دارد. با در نظر گرفتن اینسایت استوری شما متوجه می‌شوید که کاربران به چه اندازه با آن تعامل داشته‌اند و با توجه به آن می‌توانید استراتژی محتوای خود را برا ی استوری‌ها تنظیم کنید.

موارد Navigation  از این قرار است:

  • ریپلای: نشان‌دهنده ریپلای‌های صورت گرفته بر یک استوری
  • خروج: به معنی آن است که کابر از استوری شما خارج شده است. این را یک نکته منفی در نظر نگیرید؛ زیرا این خروج ممکن است به دلیل تمام شدن استوری شما باشد و یا ممکن است در استوری شما لینک وب‌سایت باشد که کاربر به آن روجوع کرده.
  • فروارد: نشان‌دهنده تعداد کاربرانی هست که از این استوری رد شده‌اند
  • بکوارد: نشان‌دهنده آن است که چه تعداد کابر این استوری به عقب برگردانده‌اند.
  • استوری بعدی: این اصطلاح نشان می‌دهند که تعداد کلیک برا رفتن به استوری اکانت دیگر صورت گرفته است.
اینسایت آی‌جی‌تی‌وی (IGTV Insights)

اینسایت آی‌جی‌تی‌وی با اینسایت پست و استوری کاملا فرق می‌کند. در اینسایت آی‌جی‌تی‌وی مواردی از این دست نمایش داده می‌شود:

  • درگیری یا اینگیجمنت (Engagement)
  • بازدید یا ویو (Views)
  • لایک‌ها (Likes)
  • کامنت‌ها (Comments)
  • حفظ مخاطب (Audience Retention) شامل دیتای درصد میانگین مشاهده (Average Percentage Watched) که یک نمودار را بر حسب زمان‌ ویدیو و مشاهده‌ی آن توسط مخاطبان نمایش می‌دهد.

در آخـــر

مطالعه این مقاله و مقاله(اینسایت اینستاگرام و تاثیر آن بر افزایش نرخ تبدیل) کاملا به چم و خم اینسایت اینستاگرام آشنا شده‌اید. دست بکار شوید و اینسایت پیج خود را با توجه به مواردی که آموخته‌اید بررسی کنید و اگر نیاز به تغییری در استراتژی محتوای خود دارید آن را اعمال کنید. این کار قطعا برای شما فروش بیشتر به همراه خواهد داشت.

دربارهسپیده محمدبیگی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *